Zoek mediator/ bemiddelaar

Hieronder is de complete lijst van onze leden weergegeven, op willekeurige volgorde. Zoek op expertise, op een algemene term of klik op de bedrijfsnaam voor detailinformatie.

Zoeken op expertise

Zoek leden

Zoeken op naam, woonplaats, etc.

Leden bouwmediators

Rein Reek Mediation Coaching

R. (Rein) Reek

Postbus 9305 1800 GH Alkmaar
T: 072-5206542
M: 06-52695565
@: reek@bouwmediators.nl
W: http://www.reinreek.nl

Mediation is luisteren. De oplossing ligt in zelfreflectie.
Na eerst in het familiebedrijf te hebben gewerkt begon Rein Reek op zijn 27ste een bouwonderneming, welke uitgroeide tot een bedrijf van 80 medewerkers. Zijn talenten kwamen het meest tot hun recht bij het ontwikkelen van middelgrote projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Gezondheidsproblemen noodzaakten Rein Reek zijn bedrijf in 2000 te verkopen.
Rein Reek: Als ervaren ondernemer heb ik veel geleerd, niet alleen van successen maar ook van fouten. Bezinning en een eigen sterkte/zwakte analyse brachten me tot waar mijn hart werkelijk ligt; het intermenselijk verkeer. Naar mijn mening is een natuurlijke manier van werken een cruciale factor in het goed functioneren van ondernemingen. Dit inzicht heeft voor mij geleid tot een overstap vanuit het bedrijfsleven naar een praktijk in mediation en coaching.
Als mediator benader ik partijen vanuit de zienswijze dat conflicten bij mensen horen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke, mensgerichte, empatische, oplossingsgerichte, daadkrachtige, strategische, optimistische, diplomatieke, heldere en creatieve aanpak. Ik ga ervanuit dat de mens zelf de sleutel is tot succes. Vrijwilligheid en vertrouwen zijn in mijn ogen de twee belangrijkste pijlers van een succesvolle mediationprocedure.