Zoek mediator/ bemiddelaar

Hieronder is de complete lijst van onze leden weergegeven, op willekeurige volgorde. Zoek op expertise, op een algemene term of klik op de bedrijfsnaam voor detailinformatie.

Zoeken op expertise

Zoek leden

Zoeken op naam, woonplaats, etc.

Leden bouwmediators

Zaak aan Zee BV

C. (Coen) Vermeer

Spinozaweg 22 2202 AV Noordwijk aan Zee
T: 071-3619537
M: 06-42027024
@: vermeer@bouwmediators.nl
W: http://www.zaakaanzee.nl

Na de studie civiele techniek aan de TU Delft en de militaire dienstplicht bij de Koninklijke Luchtmacht ruim 25 jaar werkzaam geweest in de aannemerij en de ingenieursdienstverlening tot eind 2003. Begonnen als uitvoerder op een project in Almere laatstelijk als lid van de Raad van Bestuur van Vermeer Groep BV c.q. Dura Vermeer Groep NV.
Vanaf 2004 werkzaam als interim manager, consultant en mediator. Directeur a.i. geweest van PolanenPark BV van begin 2007 tot medio 2011, betreft de herontwikkeling van een bedrijventerrein nabij Halfweg en in 2009/2010 interim manager geweest bij RON NV te Amsterdam.
Nu actief o.a. als voorzitter van het bestuur van vereniging PolanenPark te Halfweg, commissaris van Keukenhof BV te Lisse, mediator van kwesties in bouw/infra en vastgoed en andere zakelijke geschillen, adviseur, Regiocoördinator Job Rotary Kust & Bollenstreek en voorzitter van het bestuur van de stichting Oude Jeroen in Noordwijk Geborgd (OJiNG).