Zoek mediator/ bemiddelaar

Hieronder is de complete lijst van onze leden weergegeven, op willekeurige volgorde. Zoek op expertise, op een algemene term of klik op de bedrijfsnaam voor detailinformatie.

Zoeken op expertise

Zoek leden

Zoeken op naam, woonplaats, etc.

Leden bouwmediators

Wietse de Vries

W.S. (Wietse) De Vries

Maesdammerlaan 9 1861 LN Bergen (NH)
T: 072-5896384
M: 06-53723147
@: devries@bouwmediators.nl
W: http://www.wietsedevries.nl

In 2004 heb ik mij zelfstandig gevestigd met een adviesbureau voor project en procesmanagement, in eerste instantie in combinatie met mediation. Sinds 2009 ben ik mij steeds meer gaan richten op mediation van zakelijke geschillen in de bouw en vastgoedbeheer, over vergunningenkwesties met de overheid, over overeenkomsten, etc.

Als Wagenings ingenieur heb ik voor 2004 – gedurende ruim 30 jaar in dienst van rijk en provincie- leiding gegeven aan voorbereiding en uitvoering van een groot aantal landinrichtingsprojecten in Noord Holland en Friesland. Inhoudelijk omvatte dit reconstructie van waterhuishouding systemen, het realiseren van nieuwe ontsluitingen, verkavelingsplannen, aanleg van grote recreatiegebieden en de regeling van eigendom, beheer, onderhoud en exploitatie van de situaties die ontstonden door de uitvoering van deze plannen.
De essentie van mijn verantwoordelijkheid werd gevormd door het overall management van een aantal gelijktijdig verlopende projecten met vaak grote aantallen betrokkenen, met als hoofddoel overeenstemming bereiken met deze betrokkenen, rekening houdend met hun verschillende beleidsdoelen, belangen, inzichten, randvoorwaarden, etc.