Zoek mediator/ bemiddelaar

Hieronder is de complete lijst van onze leden weergegeven, op willekeurige volgorde. Zoek op expertise, op een algemene term of klik op de bedrijfsnaam voor detailinformatie.

Zoeken op expertise

Zoek leden

Zoeken op naam, woonplaats, etc.

Leden bouwmediators

De Projectbemiddelaar / Bouwkans

W.F. (Walter Frank) Westgeest

Lodesteijnstraat 1 2241 JN Wassenaar
T: 070-5177866
M: 06-50647334
@: westgeest@bouwkans.nl
W: http://www.deprojectbemiddelaar.nl

Hoofdzakelijk houd ik mij bezig met het oplossen van bouwgeschillen, onder andere als bouwmediator en bouwbemiddelaar. Ook geef ik desgevraagd (bindend) advies of maak ik onderzoeksrapporten ten behoeve van bouwgeschillen, soms als getuige-deskundige.
Mijn achtergrond ligt in de ingenieurs- en advieswereld. Voordat ik me uitsluitend met bouwgeschillen ging bezighouden ben ik 20 jaar mede eigenaar van een bouwfysisch en bouwkundig adviesbureau geweest. Ook daar behandelde ik toen al ruim 15 jaar lang bouwgeschillen op alle vakgebieden zoals: gevels, daken, beglazing, tegelwerken, (klimaat)installaties, schilderwerk, bouwfysica en akoestiek, bouwtijdvertraging, hei- en funderingswerken, bouwfouten en ontwerpfouten.
De branches waarin ik het meest werk zijn (semi-)overheidsprojecten (universiteiten, ziekenhuizen, stadshuizen, provinciehuizen, verzorgingshuizen), woningbouw (ontwikkelaars, vve’s, particulieren), monumenten en overig commercieel vastgoed.
De omvang van de behandelde geschillen is soms meer dan 10 miljoen €.
Opdrachtgevers zijn architecten, adviseurs, (onder)aannemers, leveranciers, ontwikkelaars, (verenigingen van) eigenaren, advocatenkantoren enz.
Naast bouwmediation en –bemiddeling houd ik mij ook bezig met familiemediation (echtscheiding, alimentatie, ouderschapsplan, nalatenschap, familieruzie), Mediation in strafrecht en buurtbemiddeling.