Zoek mediator/ bemiddelaar

Hieronder is de complete lijst van onze leden weergegeven, op willekeurige volgorde. Zoek op expertise, op een algemene term of klik op de bedrijfsnaam voor detailinformatie.

Zoeken op expertise

Zoek leden

Zoeken op naam, woonplaats, etc.

Leden bouwmediators

LEXSIGMA Advocaten

O.L. (Olav) Andriesse

Barbara Strozzilaan 101 1083 HN Amsterdam
T: 020-8940700
M: 06-22223090
@: andriesse@bouwmediators.nl
W: http://www.lexsigma.nl

Mijn praktijk omvat het gehele scala van het commerciële ondernemingsrecht, zoals het contractenrecht, financiering en zekerheden, aanbestedingsrecht en alle andere voor de strategie van een onderneming relevante onderwerpen. Binnen dat gebied heb ik mij nog eens in hoge mate gespecialiseerd in de bouw en vastgoedpraktijk en in de begeleiding van zorgondernemingen met betrekking tot vastgoed (financiering), governance en de relatie met de banken en de zorgverzekeraars.
Voor wat betreft de vastgoedpraktijk heb ik veel ervaring met de financiering, aankoop en verkoop en/of huur en verhuur van onroerend goed (portefeuilles en losse gebouwen). Ik reken nationale en internationale (institutionele) vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, maar ook grote eindgebruikers tot mijn clientèle.
Ik ben lid van de vereniging voor Bouwrecht en de vereniging van Bouwrecht Advocaten, als ook van de Nederlandse vereniging voor Aanbestedingrecht.