Zoek mediator/ bemiddelaar

Hieronder is de complete lijst van onze leden weergegeven, op willekeurige volgorde. Zoek op expertise, op een algemene term of klik op de bedrijfsnaam voor detailinformatie.

Zoeken op expertise

Zoek leden

Zoeken op naam, woonplaats, etc.

Leden bouwmediators

Bouwer VastGoed Advies & Mediation

M.A.E. (Mariette) Bouwer

Bilderdijkstraat 30Bis 3532 VG Utrecht
T: 06-15154070
M: 06-15154070
@: bouwer@bouwmediators.nl
W: http://www.bouwervastgoedadvies-mediation.nl

Na mijn rechtenstudie in Rotterdam heb ik verschillende vastgoedfuncties bekleed.
Als een zeer ervaren vastgoedprofessional met ruim 20 jaar werkervaring ben ik werkzaam geweest bij zowel commerciƫle vastgoedmanagement organisaties als in de (semi)publieke sector waaronder woningcorporaties. Bij de grotere vastgoedmanagement organisaties ben ik als accountmanager verantwoordelijk geweest voor het commercieel dagelijks beheer van kantorenportefeuilles en winkels van institutionele beleggers. Als projectmanager maatschappelijk vastgoed ben ik daarna werkzaam geweest op het snijvlak van de projectontwikkeling en de vastgoedexploitatie. In de nieuwbouw en transformatiecyclus werd ik als adviseur betrokken vanaf schetsontwerp tot eindoplevering van vastgoedprojecten. In dit proces was mijn kennis van vastgoedexploitatie en beheer van toegevoegde waarde om de juiste kwaliteit van het vastgoedproduct op te leveren.

Sinds 2014 ben ik als zelfstandig vastgoed professional (ZVP-er) gespecialiseerd in vastgoedexploitatie en beheer, huur en verhuur, transformatie en conceptontwikkeling.