Zoek mediator/ bemiddelaar

Hieronder is de complete lijst van onze leden weergegeven, op willekeurige volgorde. Zoek op expertise, op een algemene term of klik op de bedrijfsnaam voor detailinformatie.

Zoeken op expertise

Zoek leden

Zoeken op naam, woonplaats, etc.

Leden bouwmediators

Van den Dungen Consult BV / Van Den Dungen Mediation

H.J.F.M. (Henk) Van den Dungen

Van Dedemweg 5 6861 BZ Oosterbeek
T: 026-3392519
M: 06-50263200
@: henk@vandendungenmediation.nl
W: https://www.vandendungenmediation.nl

Van 1967 tot 1988 heb ik gewerkt in verschillende functies in de bouwwereld in Nederland: eerst bij een adviesbureau (Twijnstra) en daarna bij een aantal bouw- en ontwikkelingsbedrijven (VanderVliet, Bredero, Amstelland) als gebieds- en projectontwikkelaar. In een later stadium als directeur (Amstelveste).
Daarna heb ik in 1988 Van Den Dungen Consult BV opgericht, en werkte ik als zelfstandig en onafhankelijk beleidsadviseur, projectdirecteur (o.a. Rijksgebouwendienst), procesmanager (o.a. Museum Nieuw Land), interim gebieds- en projectontwikkelaar bij klein- en grootschalige plannen voor recreatie-, woning- en kantoorprojecten (o.a. Cammingha Groep, Bokx Vastgoedontwikkeling, Ballast Nedam).
En nu ben ik MfN Registermediator en als zodanig ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand, de Rechtbank Gelderland, Hof Arnhem-Leeuwarden, het College van Beroep Bedrijfsleven en de Raad van State.
Conflictpreventie, Bemiddeling, Mediation, Procesbegeleiding, Beleidsadvies, Bindend Advies
op gebied van:
• Samenwerking (bestuurlijk en commercieel)
• Bouw (opdrachtgevers, bouwpartijen en particulieren)
• Leefomgeving (ruimtelijke ordening en milieu)
• Echtscheiding (ouderschapsplan, alimentatie, boedel, woning, convenant)