Zoek mediator/ bemiddelaar

Hieronder is de complete lijst van onze leden weergegeven, op willekeurige volgorde. Zoek op expertise, op een algemene term of klik op de bedrijfsnaam voor detailinformatie.

Zoeken op expertise

Zoek leden

Zoeken op naam, woonplaats, etc.

Leden bouwmediators

Matchpoint Mediations

J.F. (Janet) De Graaf

Akkerweg 33 2751 CH Moerkapelle
T: 06-52183720
M: 06-52183720
@: degraaf@bouwmediators.nl
W: http://www.matchpointmediations.nl/mediation-in-de-bouw/%20%20

Ik ben ruim dertig jaar werkzaam geweest in een MKB bouwbedrijf. Als derde generatie in een familiebedrijf dat stamt uit 1924, met een gemiddeld aantal van 25 medewerkers. Ik was de spin in het web. Vooral belast met de financiƫle, personele en administratieve kant van het bedrijf, de laatste twintig jaar als financieel directeur en 50% eigenaar. Maar ook zeer betrokken met de technische kant van het bedrijf.
Het opstellen van contracten, het leiden van het technisch werkoverleg, inkoop, het opstellen van meer- en minderwerk en het stimuleren van goede communicatieve contacten met de opdrachtgevers, architecten, leveranciers, onderaannemers, etc. pakte ik als vanzelfsprekend mee.
Mijn werk bij het bouw- en later ook onderhoudsbedrijf gaf mij veel voldoening maar ik wilde mijn ervaring in de bouw en het omgaan met mensen en soms ook conflicten toch op een andere manier gaan inzetten. Ik verkocht in 2010 mijn deel van het bedrijf en ben mij verder gaan toeleggen op mediation en bemiddeling, waar ik sinds mijn opleiding in 2004 al incidenteel mee bezig was.
Ondanks dat, of misschien wel dankzij, ik een vrouw in de bouw ben lukt dat goed. Ik spreek de taal van de bouw maar doorbreek de traditionele sfeer.