Title
Nelleke van Thiel-Wortmann || ReulingSchutte
TagLine
Samenwerking en besluitvorming is mensenwerk.
Gegevens
Adres
Address
Amsterdam, De Lairessestraat 137-143
Telefoon
Contact Phone 1
Mobiel
Contact Phone 2
Zoekwoord
Listing Keyword
No Keyword
Contactgegevens
Auteur
Telefoon
Contact Phone 1
Beschrijving

Nelleke heeft ruime ervaring in bouw en infra, en met gedoe in de samenwerking tussen overheden en commerciƫle partijen.

Nelleke van Thiel-Wortmann is een ervaren MfN-registermediator. Zij richt zich op conflicten tussen professionele partijen, en op conflictsituaties in samenwerkingsvormen in brede zin, zowel binnen als tussen organisaties. Nelleke heeft ruime ervaring met (dreigende) conflicten in bouw en infra, en met gedoe in de samenwerking tussen overheden en commerciƫle partijen.

Naast haar werk als mediator treedt Nelleke ook op als onafhankelijk voorzitter van klachten- en bezwarencommissies. Ze publiceert regelmatig over mediation, samenwerking & besluitvorming. Zij is bestuurslid van de Vereniging Bouwmediators en lid van de Vereniging Zakelijke Mediation (ZAM). Ook is ze als vrijwilliger verbonden aan De Regenboog – een organisatie die mensen in sociale armoede stimuleert.

Nelleke studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna was zij werkzaam als advocaat bij Houthoff. Vervolgens werkte zij onder meer als creatief in de reclamewereld, en als beleidsjurist bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

Specialiteiten
bouw en vastgoedpraktijk
contractenrecht
financiering
ondernemingsrecht
Veel gestelde vragen
Beoordelingen
0 Reviews