Title
Bouwer VastGoed Advies & Mediation
TagLine
Bouwer VastGoed Advies & Mediation geeft advies over huisvesting en vastgoed aan huurder of verhuurder in de meest brede zin van het woord.
Omschrijving

Door mijn specialistische kennis van vastgoedexploitatie ben ik goed in staat om de vastgoed wensen van eigenaars en huurders te vertalen en vervolgens contractueel en juridisch vast te leggen.
Ik vind het een uitdaging om partijen met ogenschijnlijk tegengestelde belangen bij elkaar te brengen. Ik weet vertrouwen te winnen waardoor ik verbindingen kan laten ontstaan. In (contract)onderhandelingen kan ik op een diplomatieke manier gemeenschappelijke en tegengestelde belangen boven tafel krijgen en een goed eindresultaat bereiken.

Na mijn rechtenstudie in Rotterdam heb ik verschillende vastgoedfuncties bekleed.
Als een zeer ervaren vastgoedprofessional met ruim 20 jaar werkervaring ben ik werkzaam geweest bij zowel commerciƫle vastgoedmanagement organisaties als in de (semi)publieke sector waaronder woningcorporaties. Bij de grotere vastgoedmanagement organisaties ben ik als accountmanager verantwoordelijk geweest voor het commercieel dagelijks beheer van kantorenportefeuilles en winkels van institutionele beleggers. Als projectmanager maatschappelijk vastgoed ben ik daarna werkzaam geweest op het snijvlak van de projectontwikkeling en de vastgoedexploitatie. In de nieuwbouw en transformatiecyclus werd ik als adviseur betrokken vanaf schetsontwerp tot eindoplevering van vastgoedprojecten. In dit proces was mijn kennis van vastgoedexploitatie en beheer van toegevoegde waarde om de juiste kwaliteit van het vastgoedproduct op te leveren.

Sinds 2014 ben ik als zelfstandig vastgoed professional (ZVP-er) gespecialiseerd in vastgoedexploitatie en beheer, huur en verhuur, transformatie en conceptontwikkeling.

Specialismen
bouw en vastgoedpraktijk
contractenrecht
financiering
ondernemingsrecht
0 Reviews
Gegevens
Address
AdressBilderdijkstraat 30BIS 3532 VG Utrecht
Contact Phone 1
Listing Categories
Gespecialiseerd inJuridisch, Overheid

Meld een conflict aan