Title
Bouwtafel B.V.
TagLine
Constructief in Dialoog
Gegevens
Website
E-mail
Adres
Address
Amsterdamsestraatweg 4, 1398 BR Muiden
Telefoon
Contact Phone 1
Mobiel
Contact Phone 2
Zoekwoord
Listing Keyword
No Keyword
Contactgegevens
Auteur
Telefoon
Contact Phone 1
Beschrijving

Bij een conflict ben ik ervan overtuigd dat partijen er goed aan doen eerst een goed gesprek aan te gaan alvorens hoge kosten te maken aan een juridische procedure. Via mediation kan men snel tot afspraken komen en kunnen extra irritatie, vertraging en faalkosten worden voorkomen. Het project kan in ieder geval verder of worden afgebouw. Mijn ervaring leert dat partijen die er onderling samen uit komen, eventueel met hulp van een onafhankelijke deskundige positiever zijn.

Als contractadviseur ben ik betrokken bij uiteenlopende bouwprojecten in de sectoren woningbouw, vastgoed, infrastructuur en energie. Dit zijn meestal grote integrale projecten met contracten, zoals Design & Construct, DBFM(O) of UAV-GC 2005 waarbij ik zowel opdrachtgevers en aannemers ondersteun in het samenwerken. In mijn rol staan belangen, verwachtingen en spelregels centraal. Ik geloof dat deze aspecten het succes bepalen. En dat geldt ook voor particuliere projecten waarvoor ik actief ben.

Vaak loopt bij bouwplannen de praktijk anders dan voorzien. Dan zorg ik als ADR “full certified” bouwmediator en inhoudsdeskundige dat partijen met hulp van creativiteit tot nieuwe afspraken komen. Zie mijn website www.bouwtafel.nl voor reeds door mij behandelde zaken aan de bouwtafel.
Kenmerkend: Betrouwbaar, Respectvol, Empatisch, Analytisch, Doorzetter, Avontuurlijk, Besluitvaardig, Gestructureerd, Zelfstandig en Flexibel.
Ik werkte voor ARCADIS en BALLAST NEDAM. Sinds september 2016 ben ik zelfstandig ondernemer als bouwmediator en contractadviseur.

Specialiteiten
contractenrecht
financiering
Veel gestelde vragen