Title
Bouwtafel B.V.
TagLine
Constructief in Dialoog
Omschrijving

Bij een conflict in de bouw ben ik ervan overtuigd dat partijen er goed aan doen eerst een goed gesprek aan te gaan alvorens hoge juridische kosten te maken. Mijn ervaring leert dat partijen die er onderling samen uit komen positiever zijn. Snel afspraken maken, kan extra frustratie en faalkosten voorkomen. Het werk gaat in ieder geval door of kan worden afgemaakt.

Als contractadviseur ben ik betrokken bij uiteenlopende bouwprojecten in de sectoren woningbouw, vastgoed, infrastructuur en energie. Dit zijn meestal grote integrale projecten met contracten, zoals Design & Construct, DBFM(O) en UAV-GC 2005 waarbij ik zowel opdrachtgevers en opdrachtnemers ondersteun in het samenwerken. In mijn rol staan belangen, verwachtingen en spelregels centraal. Ik geloof dat deze aspecten het succes bepalen. En dat geldt ook voor particuliere projecten waarvoor ik actief ben.

Vaak loopt bij bouwplannen de praktijk anders dan voorzien. Dan zorg ik als ADR “full certified” bouwmediator en inhoudsdeskundige dat partijen met hulp van creativiteit tot nieuwe afspraken komen. Zie mijn website www.bouwtafel.nl voor reeds door mij behandelde zaken aan de bouwtafel.
Kenmerkend: Betrouwbaar, Respectvol, Empatisch, Analytisch, Doorzetter, Avontuurlijk, Besluitvaardig, Gestructureerd, Zelfstandig en Flexibel.
Ik werkte voor ARCARIS en BALLAST NEDAM. Sinds september 2016 ben ik zelfstandig ondernemer als bouwmediator en contractadviseur.

Specialismen
contractenrecht
financiering
0 Reviews
Gegevens
Website
Email
Address
AdressAmsterdamsestraatweg 4 1398 BR Muiden
Contact Phone 1
Listing Categories
Gespecialiseerd inbouw en vastgoedpraktijk, Juridisch, Technisch

Meld een conflict aan