Title
De Projectbemiddelaar
TagLine
No data
Gegevens
Website
Website
E-mail
Adres
Address
Sud 13, 8711 CR Workum
Telefoon
Contact Phone 1
Mobiel
Contact Phone 2
Zoekwoord
Listing Keyword
Anders
Contactgegevens
Auteur
Telefoon
Contact Phone 1
Beschrijving

Uit de evaluaties die na afloop van een mediation aan iedere partij wordt gevraagd, komt naar voren:
Jos van de Vijver is proactief, heeft kennis van zaken, weet de juiste toon te treffen, is objectief, heeft een zakelijk professionele houding en weet vertrouwen op te bouwen.

Sedert 1989 ben ik als bouwrecht-advocaat actief betrokken bij geschillen in de bouw. Ik heb veel ervaring met het procederen in bouwgeschillen, onder meer bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw, het Arbitrage instituut voor de Bouwkunst etc. Voorafgaand aan mijn rechtenstudie heb ik de studie civiele techniek aan de HTS-Almaar met succes voltooid.
Met een aantal anderen heb ik aan de wieg gestaan van de introductie van het concept van mediation in de bouw getuige mijn betrokkenheid bij de oprichting van het Nederlands Mediation Instituut en de NMI-werkgroep Bouw die later is opgegaan in de vereniging Bouwmediators alsook de jarenlange bestuursfuncties daarbinnen.
Al zeer veel jaren word ik als bouwmediator ingeschakeld bij (complexe) geschillen in de bouw. Mijn achtergrond als HTS-ingenieur en bouwrechtadvocaat stellen mij in staat om als bouwmediator partijen een nuchtere kijk te geven op de eigen positie in het geschil en op die van de wederpartij. De ervaring leert dat deze ontnuchtering bijdraagt aan het vinden van oplossingen.
Geschillen waarbij ik als bouwmediator betrokken ben geweest zagen ondermeer op meer- en minderwerkvraagstukken, vertragings- en kortingclaims, oplevergebreken, problemen in de samenwerking, schadeafwikkeling. Partijen die mij inschakelen als bouwmediator/projectbemiddelaar betreffen ondermeer overheden, bouwbedrijven, raadgevende ingenieursbureaus, architectenbureaus, particulieren.

Specialiteiten
Data not found.
Veel gestelde vragen
Beoordelingen
0 Reviews