Title
Frans Lomans Mediations
TagLine
No data
Gegevens
Website
Website
E-mail
Adres
Address
Bakenbergseweg 237 6816 PB Arnhem
Telefoon
Contact Phone 1
Mobiel
Contact Phone 2
Zoekwoord
Listing Keyword
Anders
Contactgegevens
Auteur
Telefoon
Contact Phone 1
Beschrijving

Frans Lomans wil waarde toevoegen; een conflict oplossen o.a. door goed te luisteren en te analyseren, en door creatief te zijn. Hij is zeer positief ingesteld en kan mensen/partijen binden. Lukt een mediation/bemiddeling onverhoopt niet (voor de volle 100%) dan heeft hij de juridische kennis om als bindend adviseur te oordelen.

Frans Lomans is bijna 30 jaar advocaat geweest; de laatste 20 jaar als aandeelhouder van een van de grotere advocatenkantoren van Nederland.
Zijn specialisatie: bouwrecht, d.w.z. adviseren en procederen, o.a. bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.
Alzo heeft Frans gewerkt voor opdrachtgevers, aannemers, onderaannemers zoals installatiebedrijven, en adviseurs zoals architecten, constructeurs en bouwmanagementbureaus.
Hij kent de bouw- en vastgoedwereld en de conflicten die daar kunnen spelen.
Als advocaat heeft hij “aan den lijve” ervaren dat mediation een efficiënt middel kan zijn om een conflict op te lossen.
Sinds begin 2011 is hij zelf (bouw)mediator, en ook bemiddelaar en bindend adviseur.
Frans Lomans werkt samen met bouwadviesbureau Abt, is adviseur-commissaris bij een aannemer en bij een installateur. Verder maakte hij o.a. deel uit van de vastgoedcommissie van een grote zorginstelling (opdrachtgever van menige projectontwikkeling en bouwprojecten). Frans is verder bijv. ook nog lid van de Toelatingscommissie van de Vereniging Bouwmediators. Zie verder zijn CV op zijn site

Specialiteiten
Data not found.
Veel gestelde vragen
Beoordelingen
0 Reviews