Title
Van Nieuwenhuizen Partners
TagLine
No data
Gegevens
Website
Website
E-mail
Adres
Address
van Ostadestraat 7 6814 LE Arnhem
Telefoon
Contact Phone 1
Mobiel
Contact Phone 2
Zoekwoord
Listing Keyword
Anders
Contactgegevens
Auteur
Telefoon
Contact Phone 1
Beschrijving

John Bosnak was 38 jaar advocaat, waarvan 15 jaar tevens mediator, in een commerciële, internationaal georiënteerde praktijk bij CMS Derks Star Busmann te Arnhem en Düsseldorf.

John Bosnak was 38 jaar advocaat, waarvan 15 jaar tevens mediator, in een commerciële, internationaal georiënteerde praktijk bij CMS Derks Star Busmann te Arnhem en Düsseldorf. Hij was gedurende die periode tevens 10 jaar bedrijfsjurist voor een bouwonderneming. Hij had een uitgebreide bouwrechtpraktijk, waarin hij bedrijven in de bouw, architecten en opdrachtgevers adviseerde en waar nodig bijstond in procedures voor rechters en arbiters. Hij heeft zijn praktijk als NMI-registermediator en arbiter in 2009 voortgezet bij van Nieuwenhuizen Partners in Arnhem.
Hij was voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten, waarvan hij thans erelid is. Hij was bestuurslid van het Nederlands Mediation Instituut, en is momenteel lid van de Raad van Advies daarvan.
Hij houdt zich in het kader van het NMI bezig met de problemen rond wetgeving inzake mediation. Hij verzorgde publicaties over internationaal privaatrecht, procesrecht en mediation-gerelateerde onderwerpen. Ook geeft hij in binnen-en buitenland lezingen over mediation en over de taak van de advocaat daarbij. Hij leidt stagiaires op voor de Nederlandse Orde van advocaten en geeft colleges aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Hij is opgetreden als jurylid en mediator bij bijna alle tot dusver door de Internationale Kamer van Koophandel te Parijs georganiseerde Commercial Mediation Competitions.

Specialiteiten
Data not found.
Veel gestelde vragen
Beoordelingen
0 Reviews