Description

Kennismaken met nieuwe leden

Als extra mogelijkheid voor nieuwe leden om kennis te maken heeft Bouwmediators.nl een uitje georganiseerd. Dit keer was dat een boottochtje vanuit Muiden naar Pampus. We kregen een interessante rondleiding door de directeur, Tom van Nouhuys, over de geschiedenis en de huidige functie van Pampus en het gedoe met het beheren van een kunstmatig eiland.

En er zijn zeven nieuwe leden! Vijf daarvan namen deel en kregen naast een frisse neus ook gelegenheid om met de bestaande leden van gedachten te wisselen. en na afloop werd in Floris V, berucht en beroemd aan de sluis van Muiden, de bekende maaltijd geserveerd. De broodjes kroket mochten immers niet ontbreken! Na deze welkome pauze, ging het programma verder met een inleiding over de aanleg van de Noord-Zuidlijn. Daarover elders meer.

Meer over Pampus via deze link en deze link.

Profielfoto

Jeroen Bartels

Ervaren project- en procesmanager met een achtergrond in bouw, milieu en ruimtelijke ordening. Sinds 1986 werkzaam voor overheden en bedrijfsleven in een verscheidenheid van projecten. Veel ervaring met bouw en producenten van bouwproducten om te komen tot duurzaam bouwen, de bepaling van milieuaspecten van bouwproducten en de afweging in een ruimtelijk kader. Ervaring met mediation vooral in de zin van het omgaan met complexe besluitvormingsprocessen met veel verschillende belanghebbenden. Analytisch en oplossend vermogen, meedenkend mediator. Naast de toepassing van mediationtechnieken in besluitvormingsprocessen waarbij vooral is gezocht naar het voorkomen van conflicten (preventieve mediation) beperkt ervaring met reguliere mediation. Door projecten bij zowel de overheid als het bedrijfsleven goed ingevoerd in de cultuur van beiden, waardoor het mogelijk is bruggen te slaan waar dat niet goed mogelijk werd geacht. Opleiding bij Merlijn.

Related Posts

Focus op de relatie, niet op de persoon, systeemtheoretische principes bij mediation Joep Choy komt ...
Jeroen Bartels
05/01/2022
Kennismaken met nieuwe leden Als extra mogelijkheid voor nieuwe leden om kennis te maken heeft ...
Jeroen Bartels
13/07/2021
Jan Zeldenthuis Tijdschrift voor Conflicthantering Veel te vaak wordt geprobeerd om bouwgeschillen ...
Zeldenthuis
27/04/2021