Description

Stichting ‘Het Transformatieve Model’ , de ‘Denktank Transformatieve mediators’ en Institute for the Study of Conflict Transformation nodigen u uit voor de internationale conferentie:

“TRANSFORMATIEVE DIALOOG”

EEN CONSTRUCTIEF GESPREK OVER GROTE VERSCHILLEN

Nederland, 20-22 juni 2019

De conferentie is bedoeld voor mediators, (HRM) managers, (team) leiders, coaches, adviseurs, gemeenschaps- en vrede bouwers, en alle andere geïnteresseerden.

We leven in uitdagende tijden. Dagelijks staan kranten en andere media vol met negatieve interacties, meningsverschillen en conflicten. Deze ontstaan op allerlei plaatsen waar mensen met elkaar te maken hebben, zoals op het werk, in de buurt, bij de sportverenigingen en op school. Het lijkt wel of we het steeds moeilijker vinden om op een constructieve manier met onze persoonlijke, etnische en politieke verschillen om te gaan. Ze creëren verdeeldheid die, als deze niet wordt aangepakt, leidt tot polarisatie, vijandigheid of zelfs geweld.

Transformatieve Dialoog ondersteunt mensen om een open en respectvol gesprek met elkaar te hebben. Dit ongeacht of ze het wel of niet met elkaar eens zijn. Dat gebeurt op een unieke manier: de deelnemers bepalen zelf het proces. Zij geven aan wanneer zij met wie en op welke wijze, waarover willen praten.  En zij nemen zelf alle besluiten, die daardoor duurzamer zijn.

Meer informatie: Het Transformatieve Model

Transformatieve Model

Transformatieve Model

Related Posts

20 oktober 2020, Geleid door Jeroen Bartels Aanleiding Tijdens een interactieve paneldiscussie in ...
Jeroen Bartels
04/12/2020
Leendert Korstanje Tijdschrift Nederlandse Mediation | Wolters Kluwer EssentieEen kerkbestuur heeft ...
Korstanje
04/12/2020
Nelleke van Thiel-Wortmann Tijdschrift Conflicthantering | 2019 b 6 | NMv | Sdu Is de Wet ...
yourboostadmin
30/11/2020