Description

Beste leden en niet-leden van Bouwmediators.nl,

Volgens mij zijn we als vereniging goed bezig, We vernieuwen, verjongen en houden prima studiedagen. Het bestuur is enthousiast, leden zijn enthousiast, we hebben goede, interessante inleiders tijdens onze intervisieavonden en we timmeren waar we kunnen aan de weg. Er zijn zelfs leden die via de website een aanvraag voor een mediation hebben gekregen en uitgevoerd! Tot zo ver het goede nieuws.
Toch zou het bestuur graag wat meer nieuwe leden verwelkomen. Daarom een oproep aan alle leden: neem eens een introducé mee. Onze bijeenkomsten staan open voor geïnteresseerden en je kunt gerust een collega, kennis, vriend of vriendin meenemen die mogelijk in een nieuw lid zou kunnen worden getransformeerd.
Eenmalige deelname van een introducé is geheel vrijblijvend. Het bestuur betaalt graag voor de extra broodjes en drankjes. Dat kun je als een investering zien, maar het gaat echt niet alleen om de contributie, het gaat om nieuwe invalshoeken, nieuwe ideeën, nieuwe kennis en nieuwe contacten.
Als je iemand kent die een keer mee wil komen, dan graag even aankondigen bij Mariëtte Bouwer i.v.m. de catering.

Profielfoto

Jeroen Bartels

Ervaren project- en procesmanager met een achtergrond in bouw, milieu en ruimtelijke ordening. Sinds 1986 werkzaam voor overheden en bedrijfsleven in een verscheidenheid van projecten. Veel ervaring met bouw en producenten van bouwproducten om te komen tot duurzaam bouwen, de bepaling van milieuaspecten van bouwproducten en de afweging in een ruimtelijk kader. Ervaring met mediation vooral in de zin van het omgaan met complexe besluitvormingsprocessen met veel verschillende belanghebbenden. Analytisch en oplossend vermogen, meedenkend mediator. Naast de toepassing van mediationtechnieken in besluitvormingsprocessen waarbij vooral is gezocht naar het voorkomen van conflicten (preventieve mediation) beperkt ervaring met reguliere mediation. Door projecten bij zowel de overheid als het bedrijfsleven goed ingevoerd in de cultuur van beiden, waardoor het mogelijk is bruggen te slaan waar dat niet goed mogelijk werd geacht. Opleiding bij Merlijn.

Related Posts

Focus op de relatie, niet op de persoon, systeemtheoretische principes bij mediation Joep Choy komt ...
Jeroen Bartels
05/01/2022
Kennismaken met nieuwe leden Als extra mogelijkheid voor nieuwe leden om kennis te maken heeft ...
Jeroen Bartels
13/07/2021
Jan Zeldenthuis Tijdschrift voor Conflicthantering Veel te vaak wordt geprobeerd om bouwgeschillen ...
Zeldenthuis
27/04/2021